Waar het begon ...

OPLEIDING FIETSENMAKER

Samen met enkele vrienden volgde ik de opleiding tot fietsenmaker. Dit diploma behaalde ik in 2019, het jaar dat mijn tweeling Louis en Oscar geboren werd. De naam van mijn fietsherstelpunt was dus snel gekozen: LouCars bikes.

Hoe het verder gaat ...

PASSIE VOOR DE FIETS

Naast het maken en onderhouden van alle type fietsen (kinderfiets, stadsfiets, racefiets, mountainbike, etc.), maak ik ook graag tijd voor mijn wekelijkse ritjes met de racefiets of mountainbike.

Wat kan Loucars Bikes voor u betekenen?

Naast het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan elk type fiets, kan ik er ook voor zorgen dat uw fiets op een veilige manier in mijn herstelpunt geraakt. Je kan namelijk gebruik maken van de ophaaldienst. Voor regio Bonheiden is het ophalen van uw fiets zelfs gratis.

De tarieven van een onderhoud, groot en klein, kan u vinden op de pagina 'onderhoud', onder 'diensten'. Als het om herstellingen gaat, wordt er eerst een bestek opgemaakt. Ga je akkoord met deze offerte? Top, dan gaan wij meteen aan de slag.

Na de herstelling en / of onderhoud van uw fiets breng ik hem proper gewassen terug (wanneer u uiteraard gebruik wenst te maken van de ophaal / terugbreng dienst).

Maar er is meer...

Veiligheid is zo belangrijk. Een goed onderhouden fiets is al een goed begin. Maar als fietser kan je nog zoveel meer doen om veilige fietstochtjes te maken. Je moet gezien en gehoord kunnen worden. Daarom bieden wij vanaf nu ook fietsaccessoires aan in onze webshop die in teken staan van veilig de baan op met de fiets. Dit gaat dan op leuke fluohesjes van Gofluo, fietshelmen van Nutcase en goed hoorbare fietsbellen

Het op een comfortabele en veilige manier vervoeren van boodschappen, lunchpakketten, dossiers van het werk, ... Daarom zijn er ook enkele leuke praktische fietszakken en fietsmanden terug te vinden in onze webshop.

 

 

Laat uw fiets jaarlijks nakijken voor een optimaal gebruik

— PROFESSIONEEL NAZICHT VAN UW FIETS —