Veiligheid en comfort

Een fiets die goed onderhouden is, is een eerste stap naar een veilige fietstocht. Daarnaast kan je zelf nog zo veel meer doen om de fietstrit naar huis, school, het werk, de supermarkt, etc. nog veiliger te maken. En daar wil Loucars Bikes graag bij helpen. Hoe? Met super leuke veiligheidsaccessoires voor op de fiets.

Super leuke fluohesjes van GOFLUO.

Zichtbaarheid in het verkeer is super belangrijk. De leuke fluohesjes van Gofluo dragen daar zeker hun steentje aan bij. Ze zijn niet alleen goed zichtbaar in het verkeer, ze zijn ook mooi en voor de volwassen versies ook zeer functioneel met bijvoorbeeld kappen en zakjes. 

Vanaf nu zijn deze hippe fluohesjes verkrijgbaar in de webshop van Loucars Bikes. Kindjes, tieners en volwassenen vinden zeker hun goesting!

Vind je niet meteen wat je zoekt? Contacteer ons en we helpen je graag verder!

Fietshelmen voor iedereen met NUTCASE

De fietshelmen van Nutcase hebben niet enkel toffe motiefjes. De helmen die je terugvindt in onze webshop zijn uitgerust met MIPS. MIPS staat voor 'Multi-directional Impact Protection System'. Bij een val op het hoofd biedt een helm die uitgerust is met MIPS een betere bescherming. Hierdoor wordt hersenschade bij een valpartij beter voorkomen. 

COMING SOON - Laat van je horen met de fietsbellen van BASIL

Gezien worden is belangrijk, maar gehoord worden is dat ook. Daarom staan wij er op dat de fietsbellen in onze webshop hoorbaar zijn voor iedereen. TRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!

Fietstassen en fietsmanden 

Lunchpakket, boekentas, belangrijke dossiers, ... we moeten heel wat meenemen naar school of naar het werk. En als we dat met de fiets doen, dan doen we dat graag op een comfortabele manier. De fietstassen en fietsmanden in onze webshop zorgen ervoor dat er geen onnodige zakjes aan je stuur hangen te bengelen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Voor elk wat wils.


Bike2Take - vervoer uw fiets op een veilige manier

Ga je nu en dan elders op verkenning met de fiets en steek je je fiets dan in de koffert tussen enkele dekens om je kostbare bezit niet te beschadigen? Het concept van Bike2Take is vrij simpel. Deze fietsstallingssystemen zorgen ervoor dat uw fietsen op een veilige manier in uw auto staan. Door het ruime aanbod, is er voor elk type wagen een opstelling mogelijk! Naast het aanbieden van deze producten, is Loucars Bikes ook het eerste officiële infopunt van Bike2Take in regio Antwerpen. In onze webshop vind je zowel fietsstallingssystemen voor thuis als voor onderweg.

Bestellingen kunnen gratis afgehaald worden in het herstelpunt van Loucars Bikes. Dit is  mogelijk na afspraak (tiffany@loucarsbikes.be of 0472 24 93 14).

Is het verzendadres gelegen in Bonheiden en is de totale kostprijs van uw bestelling hoger dan 75,00 € dan brengen wij dit gratis tot bij u.

(*) De producten van Bike2Take zijn verschillend in gewicht. Daarom wordt er voor definitieve bestelling eerst een offerte doorgestuurd. Na uw akkoord zetten wij alles in zijn werk de gekozen producten zo snel mogelijk bij u te krijgen.