Van onderhoud tot herstelling

Groot of klein onderhoud

van bakfiets tot mountainbike - elk type fiets

Wil je lang met je fiets blijven rijden? Dan is een jaarlijks onderhoud van je fiets geen overbodige luxe. Doordat een fiets - welk type ook - bestaat uit bewegende onderdelen (zoals ketting, wielen, remmen) met wrijving en mogelijke slijtage tot gevolg, is het van belang om al deze bewegende onderdelen goed te verzorgen: een onderhoud dus!

Een goed onderhouden fiets is een veilige fiets. Als je fiets regelmatig nagekeken wordt, zal je veel minder pech hebben onderweg. Is er als fietser iets frustrerender dan onderweg in de problemen geraken? Het kan trouwens ook heel onveilige situaties opleveren. Beter voorkomen dan genezen dus. 

Fietsherstellingen (aan huis)

Fietspech is natuurlijk nooit helemaal uitgesloten: lekke band, remmen die niet meer werken, lichten die vervangen moeten worden. Kleine herstellingen kan ik zonder probleem aan huis uitvoeren. Lijkt het probleem toch te groot? Dan neem ik je fiets mee naar mijn atelier ter herstelling en breng hem nadien in topconditie terug. In regio Bonheiden is dit trouwens gratis voor jou!

Uiteraard mag je je fiets ook zelf naar mijn herstelpunt brengen. Ik bezorg u een offerte op maat en voer de werken uit na jouw goedkeuring!

Infopunt Bike2Take

Om jouw fiets veilig te vervoeren naar mijn werkplaats, gebruik ik zelf de fietsstallingssystemen van Bike2Take in mijn aanhangwagen. Omdat ik zelf zo tevreden ben van deze producten, is Loucars Bikes het infopunt van Bike2Take regio Antwerpen. Ik sta u graag bij met raad en daad.

Deze producten zijn ook terug te vinden in onze webshop. De verzendingskosten zijn afhankelijk van het type product.