Infopunt Bike2Take - Regio Antwerpen

Naast de herstelling en het onderhoud van fietsen is Loucars Bikes vanaf nu ook het eerste officiële infopunt van Bike2Take, de expert in fietsstallingssystemen voor thuis en onderweg.

Waarom Bike2Take?

Als fietser kent u het wel, het vervoeren van fietsen in de wagen is niet zo evident: fietsen los en er eventueel nog een deken tussen om de fietsen niet te beschadigen. Het concept van Bike2Take is vrij simpel. Deze fietsstallingssystemen zorgen ervoor dat uw fietsen op een veilige manier in uw auto staan. Door het ruime aanbod, is er voor elk type wagen een opstelling mogelijk! De fietsstallingssystemen van Bike2Take zijn heel eenvoudig te monteren op de profielen. De combinatie van de producten van Bike2Take en het profiel zorgen ervoor dat uw fiets compact en veilig vervoerd kunnen worden.

Daarnaast biedt Bike2Take ook fietsstallingssystemen aan voor thuis. Zo kan uw fiets op een nette manier opgeborgen worden!

Naast het voordeel dat uw fiets op een veilige manier vervoerd of op een nette manier opgeborgen kan worden, zijn de systemen ook nog eens duurzaam, verstelbaar en gebruiksvriendelijk.

De opstelling is uiteraard verschillend per type wagen, maar via deze link vindt u meteen een concreet voorbeeld met de benodigdheden.

Wat u moet weten om over te gaan tot monteren?

Hoe u te werk moet gaan om een fietsstallingsysteem te plaatsen in uw wagen, kan u terugvinden aan de hand van deze filmpjes.

Hoe kan Loucars Bikes u hierbij helpen?

Heb je nog meer info nodig na het bekijken van deze filmpjes? Ben je niet zeker welk type fietsstallingssysteem bij u past? Fiets je liever dan zo'n systeem te plaatsen?

Contacteer ons dan via onderstaand formulier. Wij helpen u heel graag verder!